Cowboys in NLP land ;)


Laatst kreeg ik weer eens via de mail een vraag binnen, over erkenning van de NLP opleiding. Letterlijk was de vraag: Hoe zit het bij jullie met de erkenning van het getuigschrift (certificaat). Ik kom nergens de termen ABNLP/NLNLP tegen die ik op andere plaatsen wel vind.

 

Het antwoord is simpel:

Wij kiezen er voor om ons (nog) niet aan te sluiten bij een overkoepelende organisatie. Wij zien geen organisatie die de kwaliteit blijvend controleert en bewaakt. Erkenning is voor mij niet hetzelfde als certificatie en accreditatie, want er is geen (continue) toetsing. Lees meer hierover op http://www.centrumvoorcertificatie.nl/algemeen/113, en stel voor jezelf vast, door de voorwaarden van de betreffende erkenningsorganisatie te lezen, dat de bekende organisaties maximaal niveau 2 halen.

 

Als bevoegd docent HBO, actief aan de Haagse Hogeschool, geloof ik goede kwaliteit te kunnen bieden doordat ik meer ben dan alleen NLP trainer, die alleen de trainerstraining heeft gevolgd. Een klassieke Pedagogische Didactische scholing op Post HBO niveau. De basismotivatie om voor onze aanpak te kiezen ligt in het NLP WILLEN KUNNEN, en niet in het NLP GECERTIFICEERD zijn.

 

Cowboys in NLP land… Dat zijn wij 😉

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *