FirstActCoaching homepage


Coaching voor HIQ / HSP

Motivatie- en loopbaanvragen.

HIQ, oftewel beschikken over een hoge intelligentie, en HSP, oftewel beschikken over hoog sensitiviteit, gaan vaak samen. Bijzonderheden die een sterke invloed hebben op de manier waarop je in je werk staat. Vaak loop je ver vooruit: je bent de oplossingen al aan het regelen, terwijl je omgeving nog niet ziet dat er een probleem is. Je leert snel, en daarmee wordt je vaak onderschat wanneer je beoordeeld wordt op op ervaringsjaren. Je raakt snel verveeld wanneer je enige tijd hetzelfde doet. Onbegrip in je omgeving, vanwege onverwachte reacties: sterker emotioneel, of te snel in denkproces.

Standaardoplossingen passen niet in bijzondere situaties. Advies op concreet niveau, daar heb je niet zo veel aan. Wat je zoekt is antwoord op vragen als wat jou motiveert, waar je energie van krijgt, hoe je je loopbaan daarop kan aanpassen, hoe je jouw werkomgeving kan laten aansluiten op jouw persoon. Samen op pad met iemand die weet wat het is om HIQ/HSP te zijn, die de impact daarvan kent, die je denkstappen kan volgen. Uit het aanpassen aan je werkomgeving, naar het inrichten van jouw werkomgeving. Zodat werken je weer energie geeft!

In onze coaching maken we gebruik van een combinatie van NLP, het hoogbegaafdheidsmodel (Ranzulli), en het Delphi-model (Maud van Thiel red.). Graag vertel ik je meer hierover, in een persoonlijk gesprek. Mail me voor een kennismaking met uitleg (rutger@firstact.nl), of bel 06 4987 1731.

Opleiding tot NLP coach.

NLP Practitioner opleiding inclusief NLP Coach opleiding
Een NLP coach is is meer dan alleen een NLP Practitioner. Waar een NLP Practitioner NLP technieken bij zichzelf kan uitvoeren, is een NLP Coach ook in staat om anderen te begeleiden bij het uitvoeren en ondergaan van NLP technieken. Meestal is er een aparte, extra opleiding nodig om van NLP Practitioner te groeien naar NLP Coach. Bij First Act Coaching bieden wij een geintegreerde opleiding NLP Practitioner / NLP Coach aan, waarmee je ook direct gecertificeerd NLP Coach wordt. In 16 dagen leer je hoe je voor jezelf, en ook bij anderen, NLP technieken kan toepassen. Aan de slag met patroonherkenning en patroondoorbreking, gedragsverandering, betekenisgeving en omgeving, benutten en uitbouwen van talenten…
Lees verder over de NLP Practitioner inclusief NLP Coach opleiding…

Opleiding tot NLP Master coach.

NLP Master Practitioner opleiding inclusief NLP Master Coach opleiding
Vervolgopleiding op de NLP Practitioner opleiding / NLP Coach opleiding. Leer hier zelf NLP technieken en hulpbronnen ontwikkelen, met de methode NLP modelleren, en leer hoe je jezelf en anderen kan begeleiden op een dieper niveau. Aan de slag met Overtuigingen, Waarden, Motivatie, Identiteit en Zingeving…
Lees verder over de NLP Master Practitioner inclusief NLP Master Coach opleiding…

Opleiding in NLP Modelleren.

NLP Modelleren opleiding
Voorbij het maken van een procesverslag van het modelleringsproces, ga je aan de slag met modelleren. Voor NLP (Master) Practitioners die (meer) vaardigheid willen ontwikkelen in NLP modelleren. Leer om excellentie over te brengen, van selectie tot training/coachsessie. Krijg daarmee de unieke tools in handen om opleidingen te verkorten, en om zelf unieke hulpbronnen, trajecten, trainingen, tools en/of coaching te ontwikkelen!
Lees verder over de NLP Modelleren opleiding…

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *