Meer persoonlijke begeleiding


Het is onze overtuiging, om NLP goed te kunnen leren beheersen, dat intensieve begeleiding noodzakelijk is. Leren is een individueel proces, waarbij ieder individu op zijn/haar eigen unieke manier leert. Dit is overigens een van de basisgedachten binnen NLP, wat NLP massapresentaties en NLP seminars paradoxaal maakt.

In kleine groepen NLP leren

Een NLP opleiding bij First Act NLP betekent een NLP opleiding in een kleine groep van deelnemers. Een kleine groep zorgt voor een fijne, veilige en vertrouwde omgeving waar je meer vrijheid hebt om meer en dieper te leren. Bovendien betekent een kleine groep dat er meer ruimte is om in te gaan op de vragen en specifieke situaties van de deelnemers. Het betekent simpelweg dat je vaker en meer aan de beurt komt, dat jij meer individuele tijd hebt. Nadeel is wel dat er minder plaatsen beschikbaar zijn, dus schrijf je op tijd in!

Verhouding aantal deelnemers per trainer

Voor een goede interactie, en een maximale leerervaring, is het belangrijk dat de trainer directe feedback geeft tijdens oefeningen en presentaties. Hoe minder deelnemers per trainer, hoe meer individuele aandacht er kan zijn voor die deelnemer, en andersom: hoe meer deelnemers per trainer, hoe minder individuele aandacht er kan zijn per deelnemer. Deze zogenoemde ‘span of control’ vinden wij een belangrijk instrument om maximale kwaliteit qua leerresultaat te kunnen borgen. Concreet houdt dit in dat er per trainer een maximaal aantal deelnemers is. Exclusief en uniek!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *