Nieuwe planning, cursus en trainingen


Nieuwe planning

Nog best wel lastig om alles rond te krijgen, maar het is gelukt! Precies 32 weken vanaf september tot medio december, betekent een weekend NLP Practitioner in Amersfoort en een weekend NLP Practitioner in Den Haag. Om de week een zaterdag en zondag, lekker voor jezelf. Bovendien (nieuw) past er een avondopleiding NLP Practitioner in Amersfoort (dinsdag/donderdag avond) bij. Kijk hier voor meer informatie…

De NLP Master Practitioner past niet in het najaar, en schuift door naar het voorjaar 2014.

Nieuwe trainingen

Als een *hele* NLP Practitioner gewoon te veel is, misschien dat onze nieuwe trainingen wat zijn voor je:

NLP Introductie training: 3 dagen of 6 avonden, Amersfoort of Den Haag.

Je weet inmiddels dat NLP steeds meer en vaker door steeds meer mensen wordt gebruikt, en je wilt een uitgebreide kennismaking zodat je zelf kan ontdekken wat NLP is, en hoeveel jij er aan kan hebben. Een algemene kennismaking waar je gelijk iets aan hebt, in niet alleen je werk, maar ook privé. Zonder dat je nu gelijk een grote investering kwijt bent…

Dan is deze introductie écht iets voor jou! Voor een schappelijke prijs, in 6 dagdelen, behandelen we verschillende onderwerpen uit NLP die je direct en overal kan gebruiken. Zodat je beter contact kan maken met anderen, meer en juiste informatie naar boven krijgt, doelen haalt, beter met emoties om kan gaan, om een nieuwe toekomst in te gaan.

NLP Professional training: 5 dagen of 10 avonden, Amersfoort.

Heel veel technieken uit NLP zijn bij uitstek geschikt om je professionele vaardigheden te verbeteren. Vaardigheden op het gebied van communicatie, advisering, sales, presenteren, leiderschap, overtuigen, doelen stellen, afspraken maken, samenwerken, motiveren, conflicthantering en mediation, generieke professionele vaardigheden die iedereen kan inzetten en direct kan gebruiken.

Professionele vaardigheden, afgeleid uit de HBO kernkwalificaties, verbeteren door de beste technieken uit NLP, samengebracht in één unieke training!

Nieuwe cursus

NLP & coaching: 2 dagen of 4 avonden, Amersfoort.

Coaching is een leuke vaardigheid die steeds belangrijker wordt, een vaardigheid die steeds meer gevraagd wordt. Niet enkel professionele coaches, ook lijnmanagers, projectmanagers, service managers, studieloopbaanbegeleiders, docenten, ouders, eigenlijk iedereen coacht. Misschien wil je zelfs je eigen coach zijn!

En NLP heeft een unieke aanpak in coaching, en krachtige coachingtechnieken. Het leren van deze aanpak en enkele krachtige coachingtechnieken staat centraal in deze training. Zodat je meer vaardigheid en mogelijkheden krijgt om jezelf of anderen te begeleiden, en snel en gemakkelijk de kracht van NLP coaching leert toepassen.

Soon…

De komende week zullen 4 nieuwe cursussen op de website verschijnen, waarbij je eenvoudig en snel (2 dagen of 4 avonden) de betere technieken en ideeën uit NLP binnen een specifiek aandachtsgebied leert toepassen:

  • NLP & management
  • NLP & onderwijs
  • NLP & presenteren
  • NLP & relaties

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *