NLP in-house trainingen


In-house NLP trainingen, op maat gemaakt

 
NLP biedt een schat aan waardevolle ideeën en technieken voor professionele toepassing. Denk daarbij bijvoorbeeld aan algemene onderwerpen als methodisch werken, procesmatig werken, projectmatig werken, communiceren, motiveren en coachen, didactische vaardigheid en training, algemene professionele vaardigheden als samenwerken, etc. etc. Eigenlijk alles wat je nodig hebt voor een plezierige professionele samenwerking is ooit in NLP gemodelleerd!
 
Vanuit al die onderwerpen ontwerpt en ontwikkelt First Act in-house NLP trainingen, maatwerk interventies, vanuit de behoefte van jouw organisatie. Voor een zo groot mogelijke effectiviteit en rendement van de training hebben wij een speciale aanpak voor in-house trainingen ontwikkeld, gebaseerd op best-practices uit NLP. Wel wat duurder dan standaardwerk, maar het betere resultaat is het waard!

Een in-house traject

Trainen (dus geld investeren) doe je met een reden. Een reden die voortkomt uit een -kennelijk- probleem. Een probleem dat je wilt oplossen. Het is dan beter dat het geld dat je investeert gericht is op het specifieke probleem. Zodat je ook werkelijk het resultaat bereikt dat je wil bereiken. En dat bereik je niet met standaardoplossingen, maar wel en alleen met maatwerk trainingen. Maatwerk trainingen die achterwege laten wat niet nodig is, waar de focus ligt op wat het meeste effect zal hebben.
 
Daarom is de aanpak voor een traject voor een in-house training van First Act opgesplitst in 3 delen:

  • Allereerst een consultancytraject waarin de behoeften worden vastgesteld en de doelen voor de training worden vastgelegd.
  • Vervolgens ontwikkelen wij een speciaal trainingstraject, helemaal gericht op de specifieke behoeften in uw organisatie.
  • Ten slotte de training zelf, waarin de gewenste vaardigheden worden overgedragen.

Opmerking: coaching is een individueel maatwerktraject, volgens hetzelfde principe. Tot 5 deelnemers is het goedkoper om voor individuele leertrajecten te kiezen (dus coaching).
 

Meer weten?

Heb je de meerwaarde al ontdekt? Zou je de meerwaarde willen ontdekken? Zou je nu willen besluiten om een start te maken om de meerwaarde te gaan ontdekken? Bij een kop koffie van gedachten wisselen is de 1e kleine stap die je nu kan afspreken.

TIP: we hanteren speciale tarieven voor (erkende) HBO-instellingen, die trainingen willen gebruiken in het curriculum, als onderdeel van HBO en/of Post-HBO opleidingen.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *