NLP & presenteren cursus


NLP & presenteren cursus

 
Belangrijke presentatie… Goed voorbereid… En toch sta je daar dan met het klamme zweet in je handen… Alle spieren gespannen, wat misschien zelfs het ademen en dus het praten lastig maakt… Ogen die je aankijken…, ogen die wegkijken…, ogen die naar buiten staren… Ben ik niet boeiend genoeg…? Iemand gaapt… HELP!
 
Presenteren is een vaardigheid die veelgevraagd wordt. En de standaard presenteren cursus besteedt veel aandacht aan de hoe en het wat van presenteren. De drie V’s van vertel, vertel, vertel, de opbouw van introductie-middenstuk-afsluiting, allemaal technische hulpmiddelen die erg belangrijk zijn. Hulpmiddelen die misschien de vorm wel bepalen, maar niet het gevoel dat jij hebt bij een presentatie.
 
En een beter gevoel hebben bij het spreken voor een groep, of het geven van een presentatie, daar kan NLP je bij helpen. Dat is het doel van deze presenteren cursus: dat jij in staat bent om met meer zelfvertrouwen en rust presentaties te geven. Dit bereik je door het actief leren toepassen van speciaal geselecteerde NLP technieken.

Programma van de NLP & presenteren cursus

In 2 dagen behandelen we verschillende onderwerpen uit NLP, die je direct kan toepassen in de praktijk.

Onderwerpen van de NLP & presenteren cursus

  • Diverse NLP technieken om interne staat en representatie te veranderen
  • Voorbereiding op een presentatie
  • Het presenteren zelf (w.o. fysiologie, groepsrapport, functionele modes)
  • Oefenen, oefenen, oefenen!

Doelgroep

Deze presenteren cursus is geschikt voor iedereen die het spreken voor of in een groep lastig vindt, en nog weinig tot geen hands-on ervaring heeft met NLP. Een ieder die een belang heeft in het effectiever presenteren aan anderen zal baat hebben bij deze presenteren cursus.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *