NLP Trainingen


Korte NLP trainingen, algemene toepassing.

Zoek je een korte NLP training die gericht is op het beheersen van NLP, in professionele of persoonlijke context, dan kan je een NLP training van First Act NLP overwegen. Daar leer je hoe je NLP toe kan passen, je leert van verschillende technieken wat de techniek inhoud, je leert hoe je de techniek uitvoert én je leert wanneer je deze techniek gebruikt (kennen, kunnen, kiezen). Elke korte NLP training is zeer geschikt voor starters om NLP te leren. Je leert namelijk direct de kracht van NLP te gebruiken

 • Korte algemene training in NLP: de NLP Basistraining
  Maak in drie dagen kennis met de ideeën achter NLP en leer diverse technieken die je direct kan gebruiken in werk en prive. In Amersfoort en Den Haag.
 • Professionele vaardigheden verbeteren: de NLP Professional training
  In drie dagen leer je verschillende ideeën, technieken en inzichten toepassen, die specifiek professionele vaardigheden versterken: samenwerken, projectmatig en procesmatig werken, adviseren, onderhandelen.
 • NLP Modelleren opleiding: Leer de methode die NLP maakt!
  De basis van NLP is de houding en het NLP Modelleren (de methode), die bij toepassing NLP technieken voortbrengt. In deze zes-daagse opleiding leer je “NLP Modelleren”; je leert dus zelf NLP technieken te ontwikkelen.

Korte NLP trainingen, specifieke toepassing.

Zoek je een korte NLP training gericht op de toepassing van NLP in een specifiek gebied, waarbij je zonder voorkennis van NLP toch snel en eenvoudig de krenten uit de NLP-pap haalt voor jouw interessegebied? Dan zijn de toegepaste NLP trainingen van First Act wellicht iets voor je. Deze zijn zo opgezet dat je snel en gemakkelijk de kracht van NLP in jouw interessegebied kan integreren. Uit de vele mogelijkheden van NLP bundelen wij voor jou de meest waardevolle inzichten en technieken, zodat je kan meenemen wat jou verder helpt en zodat je kan ervaren wat goed is. Zeer geschikt als je nog weinig tot geen ervaring met NLP hebt en wilt ervaren hoe je NLP in jouw interesse gebied kan toepassen.

 • Training NLP & Effectieve communicatie
  Effectieve communicatie is een buzz-word dat regelmatig wordt gebruikt om te duiden wat je zou kunnen na een communicatiecursus. Maar wat betekent dat nu eigenlijk, effectief?
 • Training NLP & Presenteren
  En een beter gevoel hebben bij het spreken voor een groep, of het geven van een presentatie, daar kan NLP je bij helpen. Dat is het doel van deze presenteren cursus: dat jij in staat bent om met meer zelfvertrouwen en rust presentaties te geven.
 • Training NLP & Coaching
  Coaching is een leuke vaardigheid die steeds belangrijker wordt, een vaardigheid die steeds meer gevraagd wordt. Niet enkel professionele coaches, ook lijnmanagers, projectmanagers, service managers, studieloopbaanbegeleiders, docenten, ouders, eigenlijk iedereen coacht.
 • Training NLP & Management
  In de NLP & management cursus behandelen we een aantal onderwerpen, die jouw rol als manager makkelijker maken. Management gezien als mensen samenbrengen om samen een bepaald doel te bereiken. En samenbrengen en doelen, daar ligt een duidelijke kracht van NLP.
 • Training NLP & Onderwijs
  Didactische vaardigheden vormen de kern van het werk als docent en trainer. Maar denk ook eens aan implementaties, andere middelen en/of methoden gaan gebruiken, veranderende werkprocessen, projecten overdragen naar beheer: er zijn veel situaties waarin professionals kennis en vaardigheden moeten kunnen overdragen. Hoe doe je dat?

Maatwerk NLP trainingen, in-company en individuele begeleiding

TIP: we hanteren speciale tarieven voor (erkende) HBO-instellingen, die trainingen willen gebruiken in het curriculum, als onderdeel van HBO en/of Post-HBO opleidingen.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *