Richting in je werk


Wanneer je vast zit in je werk… Wanneer je opnieuw een plan wilt trekken voor je toekomstige loopbaan… Wanneer je op het punt staat belangrijke en essentiële keuzes te maken in je werk… Wanneer je merkt dat je werk niet meer geeft wat je zoekt… Na reorganisaties…

Er zijn vele momenten mogelijk dat je stil wilt staan bij wie jij bent, bij wat jij werkelijk wilt, bij wat jou motiveert. Zingeving, zin geven aan wat je doet, zin krijgen in wat je gaat doen. Om vervolgens je loopbaan hiermee in lijn te brengen, zodat je weer motivatie en plezier ervaart.

First Act heeft een speciaal coachingtraject beschikbaar om deze problematiek in 4 sessies van 2 uur aan te pakken. Binnen vier weken gegarandeerd resultaat:

  • Week 1: uitleg, start waardenstructuur in kaart brengen.
  • Week 2: waardenstructuur volledig maken, conflicten in waarden oplossen.
  • Week 3: conflicten in waarden oplossen, concurrentie in waarden oplossen, motivatie bereikend maken.
  • Week 4: Inertie sturing en controle waardestructuur.

Nieuwsgierig? Bel voor een afspraak om bij een kop koffie de mogelijkheden door te spreken.

Disclaimer: onze coaching streeft naar maximaal resultaat voor de coachee. Het is de bedoeling dat er life-changing keuzes worden gemaakt, en dat nieuwe mogelijkheden buiten de comfortzone worden ontdekt en gevolgd. Met andere woorden: werkgevers die kiezen voor First Act coaching lopen het risico dat de werknemer ontslag neemt, en een andere richting kiest.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *