Berichten zoeken

Eindelijk lente!!!

ik ben net terug uit de stad voor wat boodschappen, en wat was het heerlijk! Anne en Kim gingen mee, en samen liepen we in de zon te genieten. We hebben zelfs een 1e ijsje gegeten! Eindelijk lente…!

De lente, periode die symbool staat voor groei, bloei, ontwikkeling, zonneschijn, ontluiken, warmte. Nieuwe ideeën, nieuwe kansen, nieuwe mogelijkheden, daar is het de tijd voor. Een mooier teken kan je niet krijgen om de dingen aan te gaan pakken, lekker aan de slag.

En nu het dan eindelijk echt lente begint te worden, informeren wij je graag over de voorjaarstrainingen van First Act NLP. Tijd en ruimte om zelf te groeien, te ontwikkelen, te ontluiken: je bent van harte welkom. Wil je de NLP Practitioner opleiding doen? Die starten weer na de zomer.

NLP & management cursus

In de cursus NLP & management behandelen we een aantal onderwerpen (technieken en inzichten), die jouw rol als manager makkelijker maken. Management gedefinieerd als: mensen samenbrengen om samen een bepaald doel te bereiken. Samenbrengen en doelen, daar ligt een duidelijke kracht van NLP.

NLP & coaching cursus

Coaching is een leuke vaardigheid die steeds belangrijker wordt; een vaardigheid die steeds meer gevraagd wordt. Niet enkel professionele coaches, ook lijnmanagers, projectmanagers, service managers, docenten, studieloopbaanbegeleiders, ouders, eigenlijk iedereen coacht. Misschien wil je zelfs je eigen coach zijn!

NLP & onderwijs cursus

In de cursus NLP & onderwijs behandelen we een aantal onderwerpen (technieken en inzichten), die in jouw rol als trainer, onderwijzer of docent eigenlijk onmisbaar zijn. Met deze cursus kan je in 2 dagen, of 4 avonden, helemaal op de hoogte zijn van wat en hoe NLP naar het onderwijs kijkt.

NLP Basis training

Je weet inmiddels dat NLP steeds meer en vaker door steeds meer mensen wordt gebruikt, en je wilt een basistraining zodat je zelf kan verder kan ontdekken wat NLP is, en hoeveel jij er aan kan hebben. Een basistraining waar je gelijk iets aan hebt, in niet alleen je werk, maar ook privé. Zonder dat je nu gelijk een grote investering kwijt bent…

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *