Berichten zoeken

ICT Professional coaching

Ken je dat gevoel, dat je eigenlijk niet zo goed weet, of jij je werk in de ICT nog wel leuk vind? Dat je niet zo goed weet welke stappen je zou kunnen nemen om weer met plezier aan je werk te gaan? Twijfelt of je een volgende stap neemt richting een meer sturende rol, of juist weer terug de techniek in? Twijfelt over je nieuwe baan, en of je de juiste keuze hebt gemaakt?

Een gevoel dat zou kunnen aangeven dat je eens met een coach zou willen praten. Iemand met ervaring in ICT… Iemand met ICT managementervaring, die ook met de poten in de klei heeft gestaan als techneut… Iemand die in staat is om jou situatie specifiek te begrijpen enerzijds, en anderzijds niet in je directe omgeving werkzaam is. Iemand die je zowel in het proces, als op de inhoud kan begeleiden. Lekker makkelijk… Zonder gedoe…

Coaching om je loopbaan richting te geven, coaching naar succes in je nieuwe baan, coaching om weer met plezier naar je werk te gaan, inhoudelijke coaching in technische en organisatorische ontwikkeling, coaching in methodisch werken… Door een First Act coach met jarenlange ervaring in de ICT als beheerder, als projectmanager, als service manager, als lijnmanager, als docent in het HBO onderwijs (technisch informatica), als trainer, als coach. Niet alleen gericht op de zachte kant van communicatie, management en soft skills, ook op de inhoud van het ICT werkveld.

Disclaimer: onze coaching streeft naar maximaal resultaat voor de coachee. Dat kan betekenen dat er life-changing keuzes worden gemaakt, en dat nieuwe mogelijkheden buiten de comfortzone worden ontdekt en gevolgd. Met andere woorden: werkgevers die kiezen voor First Act coaching lopen het risico dat de werknemer ontslag neemt, en een andere richting kiest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *