Berichten zoeken

NLP Basiscursus

Ontdekken in de speeltuin die NLP heet

Zelf ontdekken en ervaren wat NLP is, hoe jij het kan gebruiken en hoeveel jij er aan kan hebben. Een praktische en dynamische training waarin jouw inbreng en jouw doel centraal staat. Geen training gericht op kennis van stukjes NLP, maar een training waar we jouw werk en jouw leven gaan verrijken met ideeën en technieken uit NLP die voor jou relevant zijn. Zonder dat je nu gelijk een grote investering kwijt bent. Kortom, een top-down, vlotte, voordelige training gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling met NLP.

Drie dagen aan de slag met NLP, waarbij je verschillende relevante onderwerpen uit NLP ervaart, zodat je snel en makkelijk de basisideeën die ten grondslag liggen aan NLP en het NLP-denken ontdekt, wat je direct en overal kan gebruiken. Door de verschillende NLP onderwerpen heen leer je bijvoorbeeld om beter contact te maken met jezelf en met anderen, meer informatie naar boven te krijgen, beter doelen te stellen en halen, beter met emoties om te gaan. Je zal gericht de kracht van NLP gaan ervaren, zodat jij jezelf gemakkelijker verder kan ontwikkelen. Interactief aan de slag met uitleg, oefeningen en groepstraining, en je zal veel ruimte vinden voor jouw persoonlijke ervaring en doelstellingen.

Doelgroep
Deze training in NLP is geschikt voor je wanneer je nieuwsgierig bent naar NLP, en wanneer je de specifieke mogelijkheden van NLP voor jezelf wilt ontdekken; wanneer jij jezelf verder wil ontwikkelen, zowel persoonlijk, als in relatie met anderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *