Berichten zoeken

Realiseer waar je van houdt.

Even stil in het moment van…

Overspoeld door mogelijkheden en beslissingen. Druk om te voldoen, druk, druk, druk. Je wordt geleefd. Je wilt wel van alles, maar ‘al dat gedoe’ dat wil je niet. Geluk, samen, contact, ‘Wie ben ik’, woorden waar je meer gevoel bij zou willen hebben. Je bent nuchter, en toch soms overspoelt de emotie. Omwille van anderen cijfer jij jezelf weg. Je vindt je eigen weg maar toch wil je ook geaccepteerd worden. Naar buiten toe doe je altijd vrolijk en optimistisch maar van binnen soms ook zo onzeker. Je mag niet mopperen, dus doe je dat maar niet. Je loopt op je tenen. Best lastig soms… Eigenwijs en eigengereid… Je zou wel geïnspireerd willen worden, meegenomen worden in een flow als in een ontdekkingsreis, en ook andere mensen willen inspireren, en invulling geven aan de belangrijke dingen die er toe doen in jouw leven…. En zo leef jij je leven door…

Stel je voor hoe jij je zou voelen wanneer jij het werk en het leven leeft op de manier waar jij van houdt..! Dat jij richting kan geven aan wat je werkelijk diep van binnen voelt, en ontdekt waar je grenzen liggen. Neem de verantwoordelijkheid om je leven deze invulling te geven, volg je waarden, creëer en inspireer. Ontdek je innerlijke kracht en vrijheid, herstel het contact met jezelf, vindt balans in denken, voelen en doen. Laat iedereen zien hoe mooi je werkelijk bent, doorbreek de automatische piloot, en geniet! Je bent het waard.

NLP geeft je de mogelijkheden, vertelt je ‘hoe dan’, en jij bepaalt de richting waar je heen wilt. Wil jij het werk waar je van houdt? Wil jij het leven waar je van houdt? Wil jij de juiste keuzes maken? Is het tijd voor jouw persoonlijke realisatie?

Maak je leven het waard! En ik weet niet hoe goed het voelt voor jou om jezelf deze ruimte te geven. Ik weet wel dat mensen na afloop van een NLP training gevonden hebben wat zij zochten. Voor de één is dit meer vrijheid en weer voor de andere meer plezier, rust en vertrouwen. Wat iedereen na afloop meeneemt is hervonden innerlijke kracht en een uitbreiding van mogelijkheden. Manieren om het “hoe dan” invulling te geven. Wat in een NLP training wordt ervaren is de “vertrouwelijke sfeer”, een vacuüm van tijd en ruimte waarin je er helemaal voor jezelf bent.

Hoe meer je ontdekt, hoe meer je de mogelijkheden ziet en de gevoelens ontstaan, tot het punt dat jij het vertrouwen voelt om invulling te geven aan jezelf, aan je werk en je leven op een manier waar jij van houdt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *