Berichten zoeken

Vlug, vlot en voortvarend

Hoe gaat het op dit moment? Haal je alles uit je leven wat je er uit wilt halen? Wat is jouw grootste frustratie op dit moment of wat wil je nog meer bereiken en doen?

Het maakt niet uit hoe snel of langzaam jij jouw doelen realiseert. Iedereen heeft zijn eigen tempo.

Ik ben nog steeds elke dag nieuwsgierig wat ik nog meer kan leren, en hoe ik nog meer beter kan bijdragen. Ik leer nog elke dag nieuwe dingen omdat ik daar open voor sta en enthousiast blijf. Het is fijn om elke dag weer van de dag te kunnen genieten. Regen, zon, wolken, blauwe lucht… de mooie dingen van de natuur, door focus te kunnen hebben voor de juiste dingen om je heen.

En nu het weer mooier wordt, de dagen langer, de vakantie in aantocht, wordt het voor mij weer tijd om stil te staan wat ik nog meer uit het leven wil halen, waar ik tevreden over ben, wat ik wil veranderen. Reflectie, introspectie, doelen stellen, doelen bijstellen, DOEN!

Ik wil je uitnodigen om ergens in de komende periode van rust ook eens stil te staan bij waar je nu staat, en waar je naar toe zou willen gaan. Gewoon, omdat het kan. Sta eens stil bij het afgelopen jaar: wat ging er beter, waar is verbetering gewenst, waar ben je gegroeid, waar sta je stil?

Allemaal vragen die in NLP een belangrijke rol spelen. En meer dan dat, het proces om tot de antwoorden te komen kan je ook in NLP vinden. Doelen stellen, doelen halen, inspiratie, motivatie, patronen doorbreken, weten wat je wel wilt én weten wat je niet wilt, alles wat je nodig hebt om jouw reis te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *