Berichten zoeken

Wanneer kies je voor First Act NLP?

Vanuit onze passie (het leuk vinden om nieuwsgierigen te begeleiden in de persoonlijke realisatie én daarbij het maximale effect willen bereiken) stellen wij andere eisen aan onze opleidingen en trainingen.

Het komt neer op vier kernpunten die First Act NLP opleidingen onderscheiden. Punten die wij belangrijk vinden in het geven van onze opleidingen, omdat deze punten volgens ons cruciaal zijn voor het écht realiseren van jezelf. Punten die het verschil maken tussen enkel het kunnen uitvoeren van een recept of een kok worden die kan koken. Punten die een stap extra verdieping mogelijk maken. Punten die extra reistijd waard zijn. Jezelf realiseren, daar draaien onze opleidingen om.

1) Onze deelnemers kiezen speciaal voor First Act NLP
Zoals je wellicht gemerkt hebt, is deze website niet gericht op het zo veel mogelijk verkopen van trainingen. Ik wil namelijk niet zo veel mogelijk klanten, om een riedeltje af te steken. Ik wil wel een groep mensen die samen werken aan het mooie in zichzelf tot bloei laten komen. Mensen die NLP op hun CV willen hebben, kiezen liever voor een ander instituut.

2) Meer persoonlijke begeleiding
Ik wil graag contact maken met je. Ik wil je raken. Ik wil dat je er iets aan hebt, meer dan enkel braafjes doen wat er gezegd wordt. Ik wil je uitnodigen om uitgedaagd te worden. Ik wil je de aandacht geven die je verdient. Samen en vertrouwen door kleine groepen. Ruimte voor echte emotie. In de veiligheid van een kleine groep. Mensen die zich willen verstoppen in een grote groep kiezen beter voor een ander instituut.

3) Een deel van je leven
Even bezig zijn met een idee, om het vervolgens weer los te laten is zonde van de tijd en de moeite. Vinden wij. Dus zijn de opleidingsdagen verspreid. Dus zijn er extra oefendagen, met inspiratie, met ruimte voor vragen, weer samenkomen om ervaringen uit te wisselen. Dit zorgt er voor dat je meer bereikt. Wat beklijft en blijft. Voorbij de truukjes.

4) NLP en NLP en NLP…
Zoals je wellicht al hebt gemerkt, zijn er verschillende stromingen in NLP. Wij vinden dat er geen enkele stroming beter is dan een andere, of slechter, alleen dat elke stroming een unieke kijk vertegenwoordigt. En dus richten wij ons niet op één specifieke stroming. Bij First Act vind je een helicopterblik over de stromingen heen. Je leert verschillende kenmerken van de stromingen, die gegeven een situatie voordelig of nadelig kan zijn. Links en rechts uitstapjes maken. Vanuit het idee en principe redeneren. Veel ruimte voor vragen. De diepte in, voorbij de oppervlakte om de voordelen voor jou te maximaliseren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *